Systemisch Werken Werkt
"Het zichtbaar maken van verborgen belemmeringen"

Wie zijn wij?

Janny Lourens

Ik ben dochter, hondenmoeder, vriendin, zus en tante. In 2016 heb ik voor het eerst kennis gemaakt met familieopstellingen. Ik was direct gefascineerd hoe wetend het veld was. 

Bij het volgen van de opleiding NLP kwam ik weer in aanraking met familieopstellingen en besloot meteen dat het tijd was me hierin te verdiepen. Tijdens de opleidingen familieopstellingen en organisatieopstellingen die ik bij Latitude Opleidingen heb gevolgd werd ik gegrepen door de kracht van de opstellingen en vielen bij mij diverse zaken op de juiste plek. Ik heb gezien dat het inzetten van systemisch werk echt werkt: of het nu is in het familiesysteem of op de werkplek.

In mijn werk als HR adviseur heb ik ervaren dat het voor een ieder essentieel is om ook op je werk op de juiste plek te zitten. Is dit niet het geval dan vertaalt zich dit vaak in o.a. verzuim, burn-out, conflicten op de werkvloer enz.

Ik gun het je om op de voor jou juiste plek te komen in je werk, loopbaan en privé. Dat je vol vertrouwen en persoonlijk leiderschap richting kunt geven aan jouw leven en loopbaan. Dat ik als begeleider onderdeel mag zijn van jouw proces hierin zie ik als een voorrecht.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/janny-lourens-7103b929/


Mariëlle Bins

In 2018/2019 heb ik de opleiding NLP Practitioner afgerond en ben ik via Janny in aanraking gekomen met systemisch werken. Al tijdens de eerste kennismakingsavond heeft het me geraakt en gegrepen, ik voelde direct de werking en invloed van het visueel maken van verborgen belemmeringen. Het was ook spannend en ongrijpbaar, ik begreep niet helemaal wat er gebeurde maar voelde wel dat dit het juiste pad voor mij was. Ik heb me meteen aangemeld voor de opleidingen familieopstellingen en organisatieopstellingen bij Ineke en Boudewijn van Latitude Opleidingen. 

In mijn werk als manager bij een ingenieursbureau zet ik NLP en systemisch werken dagelijks in. Dit kan bijvoorbeeld zijn een gesprek of opstelling over het niet innemen van de juiste plek van een leidinggevende tot collega's die niet harmonieus samenwerken en niet begrijpen waarom (en er wel last van ervaren). Symptomen hiervan zijn vaak onbegrip, stress en conflict. In een opstelling komt het inzicht vanzelf. Tijdens een interventie zet ik mensen op de juiste plek en doet het veld zijn werk.

Ik geloof in het gebruik van diverse stromingen die ik tot nu toe in mijn rugzak heb verzameld om je te kunnen helpen. Ik ben nuchter van aard, zoek de verbinding met mensen en vind het gebruik van humor in mijn werk belangrijk.  

Linkedin profiel: https://www.linkedin.com/in/mariellebins/